lauantai 14. maaliskuuta 2015

Viemisiä

Sain kutsun kaverin järkkäämille vaatekutsuille ja yhtäkkiä tajusin, etten ollut aiemmin käynyt heidän uudessa talossaan. Sehän oli sitten loihdittava tuparilahja a) äkkiä ja b) niistä mitä kotoa löytyi! 

Muistin, että eräältä risukurssilta jäi pieni kranssi vähän orvoksi ja päätin käyttää sitä. Keskelle halusin jonkinmoisen sydämen, koska tiesin että se aika suurella todennäköisyydellä istuisi kyseisen kaverin sisustukseen. Muistin myös nähneeni juuri hetkeä aiemmin eräässä lehdessä ohjeen sydämenmuotoiseen isoäidin "neliöön".

Lopputulos on tässä:


Kuultovalkealla hirsiseinällä näyttää tältä - voisi siis toimia omassakin kodissa... ;)


Lahjapussi vielä jämäkankaasta ja pellavanarulla kiinni. Voilà!



Saatiin kutsu työkaverin mökille ja pitihän nyt sinnekin jotain viedä. 
Ajattelin omia viikonloppureissujani ja sitä, miten ison helpotuksen sain pakkaamiseen kun älysin hankkia tarpeeksi ison nesessäärin (eli siis se pussi, mihin laitetaan kaikki reissussa tarvittavat purkit ja purnukat).

Työkaverin suosikkivärimaailmasta ja tyylistä on jo muodostunut jonkinmoinen näkemys, ja niiden pohjalta syntyi Vallilan kankaasta komean kokoinen toilettilaukku.



Vetoketjuun halusin pientä extraa, joten nyppäisin pihdeillä varsinaisen vetimen irti ja askartelin tilalle puuvillanauhasta ja helmistä kivemman.


Mökkiteeman innoittamana halusin vielä virkata jotain rouheasta pellavanarusta. Ajatuksena oli pieni virkattu kuppi, johon voisi vaikka saunareissun ajaksi laittaa korut tms. pienet tärkeydet. Vaan hups, narua ei ollutkaan tarpeeksi ja kippo jäi naurettavan matalaksi. Ensin meinasin että puran koko tekeleen, mutta kun nyt olin kerrankin virkannut jotain ihan valmiiksi (?) asti, niin päätin kuitenkin antaa luomuksen eteenpäin alkuperäisen suunnitelman mukaisesti - voisi siinä ainakin sormuksia pitää jos ei muuta.

Vaan lahjan saaja keksikin virkkuulle ihan uuden käyttötarkoituksen. 

Joten - saanko esitellä - pellavalangasta virkattu viinipullonalunen! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti