lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kaappien kätköistä

Työkaveri toi joskus töihin pussillisen lankoja vapaasti vietäväksi, joista meille päätyi 3 kerää mustaa puuvillalankaa. Pari vuotta kerät odottivat inspiraatiota, kunnes se eräänä päivänä tuli: tuubihuivi.


Aloin ensin tekemään aavistuksen liian monimutkaisia kukkahenkisiä paloja (joista huivi piti koota), mutta into loppui niiden kanssa kolmen palan - ja noin 1,5 vuoden - ähertämisen jälkeen. Loput palat korvasin isoiäidinneliöillä, joita jopa minä pystyn tekemään ilman ohjetta. :)



Löysin joskus kirpparilta topin, jonka kangas oli omaan silmään ihan täydellinen. Koko vaan oli liian pieni, joten ratkaisin ongelma pienentämällä sitä vähän lisää. :) 


Kaksoisneulalla saa ihan "oikean" näköistä jälkeä pään- ja kädentieresoreihin, mutta ihmeen työlästä se on. Varsinkin tässä toppimallissa neulaa joutuu vaihtamaan kaksoisneulan ja tavallisen välillä rasittavan usein.




Kaapista löytyi myös itselle väärän kokoiseksi jäänyt valkoinen pitkähihainen t-paita, jonka kangas kuitenkin oli vielä ihan hyvässä kunnossa.


Siitä syntyi pikkuihmiselle juuri passelisti toppi ja pipo.



Pipo on helpoksi ja hyväksi todettua neliömallia.


Hello Kittyyn testasin käsityömarkkinoilta löytynyttä silitettävää glitter-kalvoa. Muuten oikein kiva juttu, mutta näin ohuilla palasilla tarttumapintaa on niin vähän, että kuviot pitää käytännössä silittää joka pesun jälkeen uudestaan kiinni. Elleivät ole jo huuhtoutuneet pesukoneen uumeniin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti